Esta información no está disponible en castellano.

Toda la actualidad

Inscripcions XIII Premi per a la Diversitat en l'Audiovisual

La convocatòria està oberta fins el 20 de setembre

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, a través de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual (MDA), ha convocat el XIII Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual amb l’objectiu de promoure una millor representació de la diversitat etnocultural en els mitjans audiovisuals de Catalunya.

Hi pot participar qualsevol espai, programa o producció feta a Catalunya, ja sigui de televisió, ràdio, podcast, xarxes socials o webs, així com persones o entitats la trajectòria de les quals hagin estat significatives en el foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual. Ho poden fer amb programes o capítols tant de ficció com de no ficció.

Els temes dels projectes han de fomentar la diversitat cultural, contribuir a fomentar les bones pràctiques en el tractament de la diversitat  cultural, fomentar valors per una educació intercultural, impulsar una visió de la interculturalitat i la migració de les persones que ajudi  a trencar estereotips, contribuir a denunciar el discurs d’odi vers les persones migrades i, en definitiva, reflectir la convivència diària entre les persones d’origen divers i la societat autòctona amb total normalitat.  

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 de setembre i el Premi es lliurarà durant el mes de novembre.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat