Esta información no está disponible en castellano.

Toda la actualidad

"Uno para todos" arriba a les sales de cinema

El nou film de David Ilundain protagonitzat per David Verdaguer s'estrena el 18 de setembre

La segona pel·lícula del cineasta David Ilundain després del seu debut amb B, la pel·lícula arriba a les sales de cinema aquest divendres 18 de setembre. David Verdaguer, guanyador del Premi Gaudí a Millor protagonista masculí en dues ocasions, per 10.000km i Tierra Firme, protagonitza el film i es posa a la pell d'un professor interí que ha d'assumir la tasca de tutoritzar una classe de sisè de primària d'un poble que no coneix. Un cop allà, descobreix que hi ha un alumne que ha estat malalt i ara ha de tornar a integrar-se a la classe, però cap dels seus companys es mostra receptiu amb aquesta situació. 

El film és una producció d'Inicia Films i A Contracorriente Films, i compta amb guió a càrrec de l'acadèmica Coral Cruz, nominada als Premis Gaudí per Incerta Glòria i Els dies que vindran, i Valentina Viso, nominada als Gaudí per Tots volem el millor per ella i Tres dies amb la família. Completen el repartiment les acadèmiques Clara Segura i Betsy Túrnez, al costat d’Ana Labordeta i Patricia López Arnaiz.

La pel·lícula es va estrenar internacionalment al Festival de Miami i va ser el film inaugural de la passada edició del BCN Film Fest.


 Més informació aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat