Esta información no está disponible en castellano.

Toda la actualidad

Es presenta la 9a edició de l’Atlàntida Film Fest, el gran festival europeu de cinema online


La 9a edició del festival, organitzada per Filmin, tindrà lloc de l’1 de juliol fins a l’1 d’agost a Filmin i durant la primera setmana de juliol a la seu física del festival a Palma de Mallorca

Amb Europa com a eix vertebrador de la programació, l’Atlàntida Film Fest s’ha consolidat com el gran certamen de cinema online al sud del continent que convida a l’espectador a reflexionar sobre la realitat europea. Per quart any consecutiu, el festival complementa la seva programació de cinema online, amb cinema, música i conferències en una programació presencial totalment gratuïta a Palma. 

En la presentació del festival, el seu director i cofundador de Filmin, Jaume Ripoll, avançava part de la programació, en la qual destaquen els següents títols de producció catalana: Moonface, una dona en guerra de Xavi Herrero; Ojos negros, de Marta Lallana i Ivet Castelo en col·laboració amb Iván Alarcón i Sandra García, guanyadora del premi a la Millor pel·lícula de ZonaZine al Festival de Málaga; i Staff Only de Neus Ballús, protagonitzada per Sergi López i presentada a Berlín i a Málaga. 

Per segon any consecutiu, l’Atlàntida Film Fest donarà suport al nou talent creatiu en un espai que permetrà desenvolupar els projectes dels 6 joves guionistes que siguin seleccionats amb la supervisió d’experts del sector cinematogràfic en un total de 4 dies de formació, 8 professionals de la indústria cinematogràfica, un pitching de presentació i un premi de 1000€ per al millor projecte. El període de presentació dels projectes estarà obert del 3 d’abril al 15 de maig. 

El festival, amb col·laboració amb l’ESCAC, també oferirà un curs monogràfic dedicat a professors de secundària que vulguin aprendre tècniques narratives per ensenyar als seus alumnes en el pròxim curs escolar. 

Tota la informació a www.filmin.es/atlantida

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat