Esta información no está disponible en castellano.

Formación

El guionista John Vorhaus desgrana les claus de la ficció còmica en una classe magistral única


La sessió, organitzada per Guionistes Associats de Catalunya, tindrà lloc el 10 d’octubre a les 16h a la seu d’SGAE Catalunya.

El GAC, Guionistes Associats de Catalunya, organitza una classe magistral amb John Vorhaus, guionista i autor del llibre Cómo orquestar una comedia (1994), on reflexiona sobre les claus de la ficció còmica i proporciona les eines per crear situacions i personatges còmics interessants per a televisió i cinema. 

Durant els últims 30 anys Vorhaus ha guionitzat clàssics com Aquellos maravillosos años, Matrimonio con hijos, Los primeros de la clase o Flash, el relámpago humano. A més, és autor de llibres especialitzats en guió i dramatúrgia, com ara Creativity Rules!, Breve Manual de la SITCOM, Comedy Writing 4 Life o The Comic Toolbox. A banda de la seva tasca com a guionista ha treballat com a consultor i assessor en productores com Walt Disney Feature Animation i actualment és membre del Gremi d’Escriptors dels EUA.

La sessió tindrà lloc el dijous 10 d’octubre a les 16:00 de la tarda a la Sala Mompou de l’SGAE (Passeig Colom, 6). El preu general de l’entrada és de 30€, amb un descompte especial per a membres de l’Acadèmia. S’impartirà en anglès però comptarà amb traducció simultània. 

Les inscripcions es poden fer aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat