Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Sessió informativa del Production Finance Market

catalanfilms logoverd

La sessió informativa del Production Finance Market i Micro Market  té lloc el dimecres 26 d'abril de 9:45 a 12:30h al Centre Arts Santa Mònica (La Rambla 7 08002 Barcelona).

La sessió, organitzada per Catalan Films & TV, l’Oficina d’Europa Creativa Media Desk – Catalunya i l’Àrea de l’Audiovisual de l’ICEC, servirà per informar sobreiva sobre el Production Finance Market i Micro Market, les línies principals dels mercats i com presentar projectes i criteris de selecció d’aquests.

El Production Finance Market es celebrarà a Londres a l'octubre i consisteix en dos dies de reunions en format “speed-dating”. El mercat es troba en la seva onzena edició i està associat al BFI London Film Festival. Els mateixos dies es celebra també el Micro Market, de format similar a l’anterior però enfocat a projectes de pressupost més reduït

La sessió està destinada a tots aquells productors que es van presentar a la convocatòria de desenvolupament de projectes de l’ICEC o de MEDIA, tant els seleccionats com els no seleccionats, a assistir a la sessió.

Per a confirmar assistència a la jornada cal emplenar el següent formulari. L'aforament és limitat.

Programa de la jornada

09:45h - 10:00h Registre inscrits
10:00h - 10:15h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.
10:15h – 11:00h Presentació del London Finance Market i Micro Market per part d’Helena Mackenzie, cap d'inversions exteriors i desenvolupament de negocis a Film London.
11:00h – 11:45h Case-studies de Valèrie Delpierre, d’Inicia Films, que va participar l'any passat al minimarket. I de Sergi Moreno, de Lastor Media, que ens explicarà com organitzar una coproducció amb Gran Bretanya, el rodatge a Londres i el funcionament del tax rebate anglès.
11:45h - 12:15h Precs i preguntes
12:15h - 12:30h Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat