Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Taller de direcció d'actors a càrrec de Maria Ripoll

maria ripoll

L'acadèmica Maria Ripoll organitza a la Central de Cine de Madrid un Taller de nivell avançat de direcció d'actors del 16 al 21 de maig.

El Taller està dissenyat per a directors, realitzadors, ajudants de direcció, actors o guionistes que vulguin formar-se o aprofunditzar en la tècnica de direcció d'actors. El treball està basat en la tècnica de direcció d'actors de Judith Weston, que posa especial atenció en la interpretació del guió cinematogràfic i a la comunicació amb l'actor/actriu. 

La formació es dividirà en dues parts: en la primera s'analitza de forma minuciosa un guió de llargmetratge, treballant de manera especial el subtext. L'objectiu en aquesta primera fase és estructurar i proporcionar el llenguatge i les estratègies per resoldre les situacións que es presentin tant en els assajos com en rodatge. En la segona part es realitzen pràctiques i assajos de les seqüències del guió analitzat, treballant primer amb els propis participants del taller com actors i després amb actors professionals. 

Els objetius del curs són:

  • Desenvolupar eines per resoldre i donar forma a una seqüència
  • Millorar la comunicació amb els actors i aprendre a guanyar la seva confiança
  • Treballar el moment a moment a través de les frases i el subtext
  • Aprendre a superar les resistències de l'actor respectant la seva creativitat i comunicant la visió pròpia
  • Demostració de tècniques d'assaig incloent impositzacions i exercicis d'escalfament

 

Les dates són del 16 al 21 de maig, ambdós dies inclosos, i l'horari és de 16 a 20h el dimecres, dijous i divendres, i de 10 a 19h el dissabte i diumenge.

El preu és de 360  i les places estan limitades a 16 participants, seleccionats a partir del seu CV, que hauran d'enviar a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

Per més informació podeu consultar el següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat