Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Curs anual de Guió de Cinema a l'escola ‘Showrunners BCN’

showrunners cursguio 2016

Matrícula oberta per al Curs anual de Guió de Cinema de l’escola ‘Showrunners BCN’.

El guió és la base de tot projecte i és gràcies a aquest que podem fer que les històries arribin al públic. Per això l’escola de guió i creació audiovisual ‘Showrunners BCN’ vol reivindicar l’ofici del guionista, oferint tota mena de cursos formatius adaptats a les necessitats de cada alumne i adequats a les demandes de la indústria.

El proper 9 de gener de 2017 comença el Curs anual de Guió de Cinema, orientat a que els alumnes adquireixin el bagatge necessari per escriure llargmetratges.

El curs consta d’una part teòrica i una de pràctica. Les classes teòriques serviran com a base per conèixer amb profunditat el llenguatge cinematogràfic i estaran impartides per professionals en actiu i amb experiència com a docents. Aquestes classes es complementaran amb masterclasses de guionistes i cineastes convidats que permetran a l’alumne descobrir, de la mà dels seus creadors, el procés creatiu de pel·lícules ja estrenades.

La part pràctica se centrarà en el desenvolupament del projecte de guió de cinema de cada alumne, que s’anirà treballant al llarg del curs amb exercicis pràctics dins i fora de classe. A més a més, cadascú rebrà un assessorament personalitzat amb entrevistes individuals per poder-lo treballar al màxim. Finalment, l’alumne acabarà el curs amb la seva primera versió de guió dialogada, se’l prepararà pel seu primer pitching professional i se li donaran les eines per a que pugui desenvolupar-se dins la indústria un cop hagi sortit de l’escola. Amb tot això, s’oferirà la possibilitat de fer pràctiques a productores i empreses del sector als alumnes que obtinguin el millor expedient.

El curs es realitzarà els dilluns i dimecres de 18 a 21 h. Les places són limitades a 10 persones per poder mantenir una estructura de taller.

Per més informació sobre el Curs de Guió de Cinema i els altres cursos que ofereix l’escola, consulteu la web de ‘Showrunners BCN’.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat