Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Seminari "Programar a l'atzar" de Nicolas Philibert del 14 al 16 de novembre

philibert

L'Escola de Cinema de Barcelona organitza un seminari impartit per Nicolas Philibert que porta per títol Programar a l'atzar.

El cineasta francès de documentals Nicolas Philibert confessa que el que més li agrada del cinema documental és la llibertat que pots tenir de buscar la pel·lícula mentre l'estàs fent, inventant-la en el procés. Aquesta i moltes altres idees sobre la seva forma d'entendre i crear documentals, les presentarà en el seminari que impartirà del 14 al 16 de novembre a l'Escola de Cinema de Barcelona

Biografifa de Nicolas Philibert

Neix a Nancy (França). Després de realitzar estudis de filosofia, s'orienta cap al cinema i treballa com a ajudant de direcció, col·laborant entre d'altres amb René Allio i Alain Tanner. El 1978, codirigeix amb Gérard Mordillat el seu primer llargmetratge documental.

De 1985 a 1987 roda diversos documentals de muntanya i d'aventura esportiva per a la televisió. A continuació, es llança a la direcció de llargmetratges documentals que es distribueixen comercialment en sales. El 2001 dirigeix Ser y tener Premi Louis Delluc 2002 que tindrà un èxit immens a França i a més d'una quarantena de països. En els últims 15 anys s'han organitzat més de 120 homenatges o retrospectives de les seves pel·lícules; des del British Film Institute (de Londres), al MoMa (NY).

INFORMACIÓ BÀSICA DEL SEMINARI  

Durada: 12 hores
Horari: Dilluns a divendres de 17:00 a 21:00
Lloc: ECIB
PREU GENERAL: 160€
PREU PER ALUMNES I EXALUMNES: 130€
IDIOMA: FRANCÈS AMB TRADUCTOR AL CASTELLÀ
_
PREU ESPECIAL: PACK DOS SEMINARIS (NICOLAS PHILLIBERT + EUGÈNE GREEN)
PREU GENERAL: 280€
PREU ESPECIAL ALUMNES I EXALUMNES: 230€

Per més informació i inscripcions podeu consultar la web de l'Escola de Cinema de Barcelona.  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat