Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Obertes les inscripcions pel Taller Documental Creatiu per a dones

Ja estan obertes les inscripcions pel Taller Documental Creatiu per a dones que organitza La Bonne de març a juny de 2016.

El Taller Documental Creatiu de la Bonne és un curs dirigit a dones que volen desenvolupar-se en el terreny del Documental Cinematogràfic, fent un recorregut teòric des dels inicis del gènere fins a desenvolupar una experiència pràctica cinematogràfica. L’objectiu és crear tres documentals amb visió feminista, realitzats en equips formats per les mateixes alumnes i amb l’acompanyament de professionals tècniques i docents durant tot el procés. El taller sencer són 144h i està format per 2 blocs, un teòric (63h) i un pràctic (81h). També hi ha la possibilitat de cursar només el bloc teòric, aquest últim obert a tots els públics.

Al bloc teòric es tracten disciplines que abasten diferents aspectes: la teoria i context històric del documental, l’escriptura de guió, la producció i la realització, el llenguatge i pràctica de la càmera, el so i el muntatge, així com també la innovació i la difusió transmèdia. Cada setmana hi haurà masterclass amb les professionals més destacades del sector, especialitzades en aquests temes. Al voltant d’això, la Bonne crea un espai de trobada i debat on generar xarxa i donar suport als projectes audiovisuals de les dones. El curs compta amb un equip docent de primera línia format per professionals dels diferents àmbits que integren el món documental: Belkis Vega, Marta Andreu, Marta Selva, Anna Solà, Imma Merino, Isa Campo, Eva Valiño, Eli Prandi, Cosima Dannoritzer i Neus Ballús.

El bloc pràctic consta de les fases d’investigació, rodatge, muntatge i post-producció d’àudio i vídeo, totes elles amb el suport de tutories setmanals per als diferents grups, guiades per 3 professionals deldocumental. El muntatge i la post-producció es duen a terme amb muntadores professionals i especialistes en retoc de so i d’imatge. Els documentals resultants s’estrenaran a la Mostra Internacional de Films de Dones 2016.

+ informació i inscripcions.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat