Esta información no está disponible en castellano.

Formación

DocsBarcelona i Blanquerna presenten una nova proposta de formació universitària en l'àmbit documental

docsbarcelonaschool

Ja estan obertes les inscripcions per al Màster en Direcció i Producció Executiva de Documentals i per al Diploma d’Especialització en Documental Interactiu i Transmèdia.

La branca formativa de DocsBarcelona, la DocsBarcelona Documentary School, ha posat en marxa, en aliança amb la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, una doble proposta formativa en el camp del documental.

D’una banda, el Màster Internacional en Direcció i Producció Executiva de Documentals té l’objectiu de formar directors i productors executius especialitzats en el món documental. Amb l’experiència i coneixements de DocsBarcelona, el Màster ofereix les eines necessàries per què cada professional trobi el seu estil i mirada pròpia, però també per aprendre a donar seguiment a un pla de treball, a fer recerca de finançament per un projecte documental i a gestionar un pressupost. El Màster està dirigit per Tue Steen Müller, Joan Gonzàlez i Carme Basté.

La segona proposta té a veure amb noves tècniques narratives en documental i sorgeix de l’impuls de la secció InterDocsBarcelona del Festival Internacional de Documentals DocsBarcelona. Es tracta d’un Diploma d’Especialització Universitària en Documental Interactiu i Transmèdia, que ofereix les eines necessàries per a l’activitat interdisciplinària que suposa l’elaboració d’obres interactives i transmèdia basades en la realitat (per a suport web, mòbil, realitat virtual, instal·lació multiplataforma...etc.). Aquest curs de postgrau està dirigit per Arnau Gifreu i Francesc Vilallonga.

Els dos cursos, basats en una metodologia “Learning by doing” (aprendre fent), s'inicien l’octubre de 2015.

+ info: DocsBarelona School 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat