Esta información no está disponible en castellano.

Formación

EuropeCalls. Convocatòria d'experts de l'Agència Executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura de la Comissió Europea

europacreativamedia

L’objectiu és incentivar la participació dels professionals de les indústries audiovisual, cultural i creativa catalanes a fi que formin part de la base de dades d’experts per assessorar l’Agència Executiva d’Educació, Audiovisual i Cultura de la Comissió Europea en la gestió del Programa Europa Creativa.

La sessió consistirà en la participació de dos experts de MEDIA i dos de Cultura, per què comentin la seva experiència i en què consisteix el procés. D'altra banda, la sessió també té com a objectiu donar a conèixer el procés d'avaluació dels projectes.

Aquesta jornada va adreçada als professionals de les indústries audiovisual, cultural i creativa catalanes que vulguin esdevenir avaluadors de l'EACEA per assessorar l'Agència en la gestió dels programes de la Unió Europea i als professionals que tenen intenció de presentar projectes a les diferents convocatòries del Programa Europa Creativa, per tal de conèixer el procés d'avaluació dels projectes.

Aquesta sessió es desenvoluparà el divendres 22 de maig de 9.45 a 12.30 hores a la Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica (Rambla de Santa Mònica, 7. Barcelona).

Hi participaran Joan Arañó, productor executiu de documentals, Manel Monzón, productor executiu, Toni González, consultor per a les arts escèniques i la gestió internacional de la cultura i Mireia Cirera Hidalgo, gestora de projectes culturals i de cooperació. Tots ells tenen experiècia com a avaluadors de projectes presentats al programa MEDIA i al programa Cultura.

PROGRAMA

09.45h-10.00h. Registre inscrits
10.00h-10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d'Àlex Navarro, coordinador d'Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.
10.15h-10.45h. Presentació de la convocatòria d'experts de l'EACEA, a càrrec d'Àlex Navarro.
10.45h-11.45h. Presentació de l'experiència de diversos experts, que han participat com a avaluadors dels programes MEDIA i Cultura.
11.45h-12.15h. Precs i preguntes.
12.15h-12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d'Àlex Navarro.

+ info: EuropeCalls. Convocatòria d'experts de l'Agència Executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura (EACEA) de la Comissió Europea.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat