Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Tot a punt per l’InterDocsBarcelona

La secció de documentals interactius i transmèdia del DocsBarcelona ha obert el període d’inscripció.

En l’edició d’enguany, la conferència InterDocsBarcelona es centra en la difusió i la reflexió sobre els projectes amb un fort component social. A més, aquest any comptarà amb reconeguts experts internacionals i nacionals com: Arnaud Dressen (Honkytonk Films), Adam Gee (Channel 4), Alex Nelson i Robin Cramp (BBC Connected Studio i BBC Taster), Florian Thalhofer (Korsakow), Pep Gatell (La Fura dels Baus) i Elisabet Pons (Mediapro Exhibitions).

L’acte tindrà lloc el dimecres 27 de maig de 9 a 17 hores a la Sala Teatre del CCCB. El preu és 30 € i 16 € per estudiants.

Aquesta edició també comptarà amb un Popathon, un taller de 24 hores per documentalistes, periodistes, tècnics i dissenyadors per empènyer els límits de la narrativa digital abraçant la capacitat de la web. Aquest esdeveniment s’impartirà en anglès i castellà.

Popathon tindrà lloc el divendres 29 de 18 a 21 hores i el dissabte 30 de maig de 10 a 21 hores a la Sala Raval del CCCB. El preu és 16,65 € i 6,05 € per estudiants (fins al 18 de maig).

+ info: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

InterDocsBarcelona

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat