Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Barcelona acollirà el Cartoon 360

Aquest esdeveniment, enfocat a projectes d’animació, se celebrarà de l’1 al 3 de juny.

El Cartoon 360 és un esdeveniment de pitching, conferències i networking enfocat a què els productors converteixin un projecte d’animació en una marca crossmedia. Hi poden participar tant empreses de producció d’animació com empreses digitals de tots els àmbits.

D’entre la vintena de projectes seleccionats hi trobem 7 produccions catalanes: The Memets (White Door Entertainment, S.L), Misha, the Purple Cat (Teidees Audiovisuals), Isi (Edebe Audiovisual), Troubling Monsters (Piaggiodematei. Crossmedia design), Mutant Busters (Planeta Junior), Mironins (Cornelius Films) i Lara Transmedia (Tomavistas).

Les empreses i professionals catalans gaudeixen d’un descompte de 100 € en les acreditacions. El preu amb descompte són 300 €. L’acreditació també inclou 3 dinars, 5 coffee breaks i els sopars del primer i últim dia. Per acreditar-vos podeu seguir el següent enllaç. Per tal de gaudir del descompte abans necessitareu un codi promocional. Podeu demanar-lo a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. (o al telèfon 93 552 49 40). 

Projectes seleccionats al pitching.

Més informació sobre el Cartoon 360.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat