Esta información no está disponible en castellano.

Formación

!Flab consisteix en tres formacions de 4 dies cadascuna arreu d'Europa dissenyades per permetre als creatius que desenvolupin el seu projecte documental interactiu. Les inscripcions per al primer workshop finalitzaran el 15 d'abril de 2015.

Aquests labs innovadors tindran lloc cronològicament a tres localitzacions diferents d'Europea: Lovaina (Bèlgica) (Webdox/Docville, del 6 al 9 de maig 2015), Malmö (The Conference, Suècia) (del 20 al 23 d'agost 2015) i Londres (Mozfest, Regne Unit) (del 6 al 8 de novembre 2015).

Cada workshop es concentra en una fase de la producció i està relacionada amb una conferència digital inspiradora (TBC: 1. Webdox/Docville, Lovaina; 2. The Conference, Malmö; 3. MozFest, Londres). Es pot assistir a un sol workshop, però es recomana participar a tots tres per treballar tots els aspectes del documental interactiu que cada assistent està treballant.

!Flab s'adreça a una nova generació de periodistes influents, cineastes (documentals), fotògrafs, programadors, dissenyadors gràfics, guionistes, corresponsals, professionals audiovisuals... en l'era digital. !Flab dóna suport a professionals ambiciosos i creatius que estiguin desenvolupant un projecte interactiu documental.

No és necessari tenir experiència prèvia en webdocs o documentals interactius. Si no esteu desenvolupant un projecte, també ho podeu fer durant la sessió de Story Booster.

Consulteu aquest enllaç sobre el preu de la formació i la possibilitat de demanar una beca. Inscripcions a través d'aquest enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat