Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Taller europeu per fer un pressupost i un pla de rodatge

El taller Production Value va destinat a productors i ajudants de direcció europeus que desitgin treballar a tècnica de la preparació de pressupostos i de plans de treball de 6 films ja existents. La propera edició del Production Value se celebra del 10 al 18 de gener de 2015 a Hèlsinki, Finlàndia.

En el taller, que és presencial i íntegrament en anglès, es treballa en grups de dos, productors júniors i ajudants de direcció de tot Europa, els quals reben un projecte real en desenvolupament, que han presentat directors i productors al taller. Els equips estan dirigits per un productor de reconeguda experiència internacional i un primer ajudant de direcció, per tal d’assegurar que al final del curs hagin creat el millor pressupost i pla de rodatge possible.

A tots els participants se’ls assigna un projecte d’un altre país que no sigui el seu. Els directors i productors juguen una part important del procés: els faciliten els principals paràmetres dels projectes i, al final, s’afegeixen al taller per a discutir diversos conceptes, opcions i resultats.

Abans que comenci el taller, als productors juniors se’ls demana que redactin un primer pressupost o una primera llista, d'acord amb la informació preliminar proporcionada pels productors dels projectes. S’organitzen periòdicament conferències via Skype entre Júniors i Sèniors per a definir els paràmetres que cada projecte té en comú amb els altres.

Aquest taller l’organitza FOCAL i compta amb el suport del programa MEDIA de la Unió Europea, en coproducció amb l’Austrian Film Institute (Vienna), el Norwegian Film Institute (Oslo), el Swedish Film Institute (Stockholm) i la Finnish Film Foundation (Stockholm).

Els cineastes suïssos Denis Rabaglia i Hannah Lichtenstein en són el Cap d’Estudis i la Coordinadora General, respectivament.

Dia i lloc

Estada residencial del 10 al 18 de gener de 2015 a Hèlsinki, Finlàndia. El taller es realitza a la seu de la Finnnish Film Foundation.

Preu

El preu del taller és de 800€ per als productors júniors i 500€ per als ajudants de direcció. Ambdós inclouen la manutenció (menjar i allotjament). El desplaçament fins a Finlàndia no està inclòs en el preu.

Inscripció

Cal que us inscriviu al formulari que trobareu al següent enllaç. L’últim dia per a inscriure-s’hi és el 15 de novembre de 2014.

Per a més informació us remetem al següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat