Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Professional Class sobre el videojoc a càrrec de Luis Manuel Tolmos Rodríguez-Piñero

El dijous 25 de setembre de les 18:00h a les 20:00h, a la Seu de Societat General d’Autors i Editors (SGAE), s’imparteix una màster class sobre el videojoc, que actualment està revolucionant el sector audiovisual.

Els on-line games o les Apps per a dispositius mòbils han capgirat el sector audiovisual. Això ens explica en Luis Manuel Tolmos Rodríguez-Piñero, advocat especialitzat en dret informàtic i propietat intel·lectual, a partir del seu estudi El videojuego, un nuevo jugador en la Ley de la Propiedad Intelectual. Problemas y soluciones, que vol donar resposta a preguntes com: Sabem protegir les creacions de videojocs? On comencen i on acaben els drets de l’autor? Com està regulat el sector a Espanya?

Amb aquesta xerrada s’intenta obrir un nou escenari jurídic per al desenvolupament de la indústria espanyola del videojoc, prioritzant una mínima regulació legal orientada a la creació del videojoc com a obra i títol original.

Si ets desenvolupador de videojocs, jugador habitual o professional del sector audiovisual, no et perdis aquesta professional class, organitzada pel Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC) amb la col·laboració dEscrow i l’Escola Universitaria de Diseño, Innovación y Tecnología (ESNE) i l’SGAE.

 

Dia, hora i lloc

Dijous 25 de setembre de les 18:00h a les 20:00h a la Seu de l’SGAE al passeig Colom número 6 a Barcelona.

Inscripció

Per assistir a la xerrada cal confirmar l’assistència omplint un formulari al següent enllaç.

Activitat gratuïta.

 

Per a més informació, feu ‘clic’ aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat