Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Taller de Projectes de Cooperació Europea dins EuropeCalls d’Europa Creativa

Participes en els Projectes de Cooperació del Programa Europa Creativa, però no saps com emplenar els formularis i els documents que se't requereixen? Aquest taller et proporcionarà tota la informació que necessites.

El Taller de Projectes de Cooperació Europea té com a objectiu incentivar i fomentar la participació del sector cultural i creatiu català en la convocatòria de suport als Projectes de Cooperació del Programa Europa Creativa. La idea és oferir als operadors culturals que estan en el procés d'elaboració d'un projecte d'aquest tipus la informació pràctica per a l'emplenament dels formularis i altres requerits a la convocatòria.

La jornada en la que es condensa el taller està adreçada a empreses, entitats, institucions i organitzacions públiques i privades del sector cultural i creatiu que estan en el procés d'elaboració de propostes per a la convocatòria oberta de Projectes de Cooperació Europea del Programa Europa Creativa.

El programa del taller és el següent:

  • 10.15h - 10.30h. Registre inscrits
  • 10.30h - 10.45h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d'Àlex Navarro, coordinador d'Europa Creativa Desk- MEDIA Catalunya.
  • 10.45h - 11.00h. Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari de l'última convocatòria de Projectes de Cooperació, a càrrec de Marta Oliveras de MOM/el Vivero.

*MOM és un coorganitzador del projecte de cooperació "New Open Working Process for the Performing Arts", liderat per l'empresa francesa Extrapole i beneficiari en l'última convocatòria del Projecte de Cooperació del Programa Europa Creativa.

  • 11.00h - 13.00h. Aspectes pràctics de la línia de suport als Projectes de Cooperació Europea del Programa Europa Creativa a càrrec de Tamar Lavado / Carolina Fenoll, Oficina Europa Creativa-Cultura, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

- Registre en el Portal de Participants.
- L'eForm i els documents annexos requerits.
- Elaboració del pressupost

  • 13.00h - 13.15h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d'Àlex Navarro.

Lloc, dia i horari
El Taller es durà a terme el divendres 19 de Setembre, de 10:15h a les 13:30h a la Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica situat a Rambla de Santa Mònica número 7, a Barcelona.

Inscripció
Si desitges inscriure't en aquest taller, fes 'clic' al següent enllaç: http://sde.cultura.gencat.cat/cultura/europecalls-europa-creativa.-subprograma-cultura.-taller-de-projectes-de-cooperacio-europea-_ad_995_ambit.html

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat