Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Comencen els Tallers GAC

Els Tallers GAC són una oferta formativa només per a socis, a un preu molt ajustat i que pretenen compartir el coneixement entre els associats. De gener a març de 2014 és programen sis tallers diferents.

Taller de Creació de diàlegs (Piti Español)

Construir seqüències dialogades és una de les parts del guió que presenta més dificultats a la majoria de guionistes que comencen i a molts professionals amb anys de carrera. Però dialogar d'una manera natural, fluïda, potent i efectiva no és especialment difícil si es coneixen algunes tècniques o maneres d'enfrontar-se al diàleg com les que s'analitzaran, amb exemples trets del cinema i de la televisió, durant aquest curs.

Calendari
13, 16, 20, 23, 27 i 30 de gener i 3, 6, 10 i 13 de febrer de 2014
Horari de 18 a 20h

Preu: 72€

Creació i desenvolupament de projectes transmèdia (Daniel Resnich)

El taller ensenya recursos, desenvolupa estratègies i una guia per la creació d'una bíblia d'un projecte transmèdia. La narrativa transmèdia utilitza la distribució del contingut de manera interconnectada en diferents plataformes i xarxes socials.

Calendari
15, 22 i 29 de gener de 2014
Horari de 18 a 21h

Preu: 36€

Taller de guió de tires còmiques (Andrés Palomino)

Taller per a guionistes i dibuixants interessats a iniciar un projecte de tira còmica i conèixer la història i els mecanismes d'escriptura de la comic strip clàssica. L'objectiu del taller és que cada alumne desenvolupi un projecte de tira còmica propi per publicar a internet o mitjans impresos. No són necessàries aptituds ni formació de dibuix.

Calendari
14, 21 i 29 de gener i 4, 11 i 18 de febrer de 2014
Horari de 19 a 21h

Preu: 48€

Recursos psicològics per al guió: introducció (Joan Tharrats)

Dels guions se'n pot treure més rendiment amb elements psicologics. No només de la psicología dels personatges, sinó de com jugar amb el públic. El taller consisteix en conèixer recursos per aprofitar més aquesta condicló, explicats en conceptes breus per portar-los a la pràctica.

Calendari
3 i 10 de març de 2014
Horari de 18 a 21h

5 i 12 de març de 2014
Horari de 19 a 21h

Preu: 40€

La realitat supera la ficció (i viceversa) (Lluís Arcarazo)

Rodar un documental és una aventura on no disposes d'un mapa, sinó una brúixola. Un procés que t'obliga a estar permanentment disposat a canviar el rumbt que t'havies marcat. Només posa una condició: treballar amb la realitat. Però la manera com podem fer servir els elements d'aquesta realitat ens permet un elevat grau de llibertat narrativa i l'ús d'un llenguatge innovador i creatiu a la recerca no tant d'una veritat periodística sinó d'una construcció dramàtica. Perquè, al capdavall, el documental no deixa de ser un gènere de ficció.

Calendari
4, 11, 18 i 25 de març i 1 d'abril de 2014
Horari de 18 a 20h

Preu: 36

Per inscriure's cal omplir aquest formulari

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat