Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Jornada Media Antena Catalunya sobre la Film Literacy

L'acte se celebrarà el proper divendres 15 de novembre, de 9:30h a 14h, a l'Aula Europa (Passeig de Gràcia, 90. Barcelona), en el marc de les Jornades de l'Observatori Europeu de la Televisió Infantil.

L'accés és gratuït però cal inscripció prèvia. La sessió es desenvoluparà en anglès i català. Hi haurà servei de traducció simultània de l'anglès al català.

La Film Literacy és una de les novetats més destacades del nou programa MEDIA 2014/2020 dins d'Europa Creativa, amb la creació d'una línia de suport per a projectes de cooperació internacional entre tres territoris en l'àmbit de l'alfabetització audiovisual.

En aquesta conferència es parlarà de la relació entre l'escola, l'educació i les pantalles. S'aprofundirà en l'ús de les noves tecnologies a l'aula, les possibilitats de la participació ciutadana mitjançant els audiovisuals i la tecnologia, i la importància que els nostres infants i adolescents tinguin un bon criteri audiovisual.

MEDIA Antena Catalunya organitza aquesta jornada de conferències, en el marc de les XIII Jornades de l'Observatori de l'OETI (Observatori Europeu de la Televisió Infantil), i en col·laboració amb l'oficina de representació de la Comissió Europea a Barcelona, en la qual comptarem amb la presència de: 

Gerard Ardanuy – Regidor d'Educació i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona.
Bernard McCloskey – Cap d'Educació, Northern Ireland Screen (Irlanda).
Laurence Mourasse – General Manager Mobile World Capital, GSMA Ltd.
Emma Teodoro i Dr. Jorge González – Institut de Dret i Tecnologia de la UAB.
Narcís Vives – President de la Fundació Itinerarium.

Places limitades. Imprescindible inscripció a:
www.antenamediacat.eu/inscripcions_filmliteracy

Per a més informació: MEDIA Antena Catalunya

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat