Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Greta Fernández i Roger Casamajor protagonitzen “El fred que crema”

El debut en la direcció de Santi Trullenque s’estrena el 16 de desembre als Cinemes Boliche

Després de la seva presentació a la Secció Oficial del BCN Film Fest i d’inaugurar la 15a edició del FIC-CAT, el proper 16 de desembre arriba a sales El fred que crema, el debut en la direcció de Santi Trullenque que adapta a la gran pantalla la premiada obra teatral Fred, amb un guió que el mateix cineasta co-escriu amb Agustí Franch.

Protagonitzada per l’acadèmic Roger Casamajor i Greta Fernández, la pel·lícula ens transporta a un poble dels Pirineus, a l’any 1943, per explicar-nos la història d’un matrimoni que, malgrat esperar el seu primer fill en un ambient bèl·lic incert i envoltat de pobresa, decideix arriscar la vida acollint una família jueva que fuig de la persecució nazi. Els actors Adrià Collado, Pedro Casablanc i Daniel Horvath, juntament amb l’actriu Ksawery Szlenkier, completen el repartiment d'aquest drama històric narrat amb clau de thriller.

Nominada a Millor pel·lícula als XV Premis Gaudí, El fred que crema és una producció de Sandra Forn, Alfons Teruel i David Ortiz.

Trailer El Fred que crema from Films de l'Orient sl on Vimeo.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat