Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Raphaëlle Pérez descobreix la seva identitat com a dona trans a “Mi vacío y yo”

El tercer llargmetratge d’Adrián Silvestre arriba a sales el 9 de setembre

Després de la seva premiere mundial al Festival Internacional de Rotterdam i de la seva participació al Festival de Màlaga, on es va alçar amb la Bisnaga de Plata Premi Especial del Jurat, el proper 9 de setembre arriba a les sales catalanes Mi vacío y yo, el tercer llargmetratge d’Adrián Silvestre que ficciona l’experiència de la seva actriu protagonista en el procés de descobriment de la seva identitat com a dona transsexual, explorant els dubtes, les pors i els somnis que es troba en el camí cap a ser la persona que vol ser.

La Raphi, autointerpretada per Raphaëlle Pérez, somia en enamorar-se malgrat l’ansietat que li provoquen els intents de mantenir relacions amb nois. Per afrontar-ho, decideix recórrer a la Unitat de Gènere de l’Hospital Clínic, on li diagnostiquen discordança entre la seva identitat de gènere sentida i el sexe assignat en néixer. A partir d’aquest moment, inicia un viatge per retrobar-se amb la seva identitat mentre comença la transició de gènere. En el seu camí, rep els consells d’homes que coneix a través d’aplicacions, d’altres dones trans, dels metges, de les seves companyes de treball, d’artistes queer i de la companyia de teatre amb la qual treballa, però només el temps i l’experiència vital la poden ajudar a seguir el camí que vol prendre.

Mi vacío y yo està coescrita per la mateixa protagonista, juntament amb Adrián Silvestre i l’acadèmic Carlos Marqués-Marcet, i produïda per Marta Figueras, Alba Sotorra i Javier Pérez Santana, tots tres membres de l’Acadèmia.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat