Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Álvaro Cervantes i Jaime Lorente viatgen a la Barcelona del 92 amb “42 segundos”

Dani de la Orden i Àlex Murrull reviuen l’emocionant història de la selecció espanyola de waterpolo

Dani de la Orden i el debutant Àlex Murrull traslladen a la gran pantalla la història de la selecció espanyola de waterpolo que va aconseguir captar l’atenció de tot un país durant les olimpiades celebrades a la Barcelona del 92. A canvi de l’estricte i dur entrenament de Dragan Matutinovic, a base de la cultura iugoslava, 42 segundos és un homenatge als moments de tensió, el patiment, la il·lusió i el companyerisme que va portar la selecció  a fer realitat el somni de qualsevol esportista: una final olímpica.

La pel·lícula, basada en fets reals, està protagonitzada per Álvaro Cervantes i Jaime Lorente, qui interpreten els dos pilars de l’equip nacional: Manel Estiarte i Pedro García Aguado respectivament. Completen el repartiment Pep Ambròs, Cristian Valencia, Marc Bonnin, Alfons Nieto, Eduardo Castresana, Alex Maruny i l’acadèmic Roger Casamajor, entre d’altres.

42 segundos és una producció de Playtime Movies, Sábado Películas, LightBox Entertainment i Imminent Produccions i es podrà veure als cinemes el proper 2 de setembre. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat