Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Ibon Cormenzana signa “La cima”, una història de superació i companyerisme a l’Himalaia

La pel·lícula arriba a sales el 25 de març

Després de celebrar la seva première mundial a la 25a edició del Festival de Màlaga, on competia en la Secció oficial a concurs, el divendres 25 de març s’estrena a sales La cima, la quarta pel·lícula de l’acadèmic Ibon Cormenzana com a director, per compartir una emocionant història de superació i lluita ambientada en una de les muntanyes més perilloses del planeta, l’Annapurna, ubicada a l'Himalaia.

Javier Rey i Patricia López Arnaiz encarnen els dos protagonistes d’aquesta història, en Mateo i la Ione. Ell s’enfronta per primera vegada a l'Annapurna per complir una antiga promesa, però durant el seu ascens pateix un accident que el deixa inconscient i greument ferit, fins que hores més tard el troba la Ione, una alpinista experimentada que passa l’hivern retirada en un refugi. Sense entendre els motius que l’han portat fins allà, la Ione l’ajudarà a aconseguir la seva meta i junts superaran les adversitats amb què es topen durant l’aventura, enfortint el seu vincle amb la natura i amb la pròpia vida. Una història sobre el companyerisme, el coratge i el pes de les promeses i l’amor.

La cima és una coproducció local amb França que compta amb participació catalana de la mà d’Arcadia Motion Pictures i està distribuïda per Filmax. A partir del divendres 25 de març, la pel·lícula estarà disponible a sales de tot el territori.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat