Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Judith Colell denuncia la violència de gènere a “15 horas”

El film s'estrena a sales el 17 de desembre

Després de la seva première a la darrera edició del Festival de Màlaga, on es va alçar amb el premi Signis, i del circuit de festivals que l'ha portada a la Seminci de Valladolid i al CineHorizontes de Marsella, la nova pel·lícula de Judith Colell s’estrena a sales catalanes el proper 17 de desembre.

15 horas mostra el drama de la violència masclista en el context de les elits econòmiques i culturals de la República Dominicana. Ho fa a través de la història d’un reputat director d’orquestra, interpretat per Marc Clotet, i d’una violinista, interpretada per Sterlyn Ramírez. Els dos formen el matrimoni més envejat del país: artistes, famosos i rics. Però la seva relació amaga un secret: ell la maltracta. Farta del seu infern, ella decideix demanar ajuda i és en aquell moment en el que succeeix el que sempre havia sospitat, però mai s’havia atrevit a confirmar. 

El film, que competeix com a candidat als XIV Premis Gaudí, es podrà veure als Cinemes Boliche de Barcelona a partir del 17 de desembre, dia en el que se celebrarà una projecció especial amb la presència de Marc Clotet, actor protagonista, i Judith Colell, directora de la pel·lícula.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat