Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Pere Solés aborda la convivència a Salt amb “El Cau”

El nou film de Pere Solés arriba als cinemes Truffaut de Girona el proper 10 de novembre

Al municipi gironí de Salt, amb un índex molt elevat d’immigració, les zones d’esbarjo entre els joves nascuts allà i els nouvinguts estan molt diferenciades. El Cau mostra la lluita d’un grup d’escoltes de la localitat gironina per reduir les barreres existents entre les dues comunitats. 

Pere Solés utilitza personatges reals (no actors) per explicar aquesta història d’inclusió que forma part d’un projecte més ampli d’educació en valors de la mà dels els monitors de l’Agrupament Escolta de Salt que consta de la realització d’un curtmetratge, del muntatge d’un making-of documental amb material enregistrat pels mateixos nens i nenes amb els seus mòbils i, finalment, de la realització del llargmetratge de ficció amb persones reals que ara arriba a les sales. 

El film, que és una producció de DDM Visual amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i el suport de l'Ajuntament de Salt, l'Ajuntament de Figueres i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, es podrà veure als cinemes a partir del proper 10 de novembre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat