Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

S’estrena “Tres”, el primer llarg de Juanjo Giménez

Protagonitzat per Miki Esparbé i Marta Nieto, el film arriba a sales el 5 de novembre

Després de la seva premiere mundial al Festival de Venècia (Giornate degli Autori) i al Festival Internacional de Cinema de Toronto (Contemporary World Cinema), i havent-se alçat recentment amb els guardons Méliès d’Argent al Festival de Sitges i amb el premi a Millor llargmetratge de ficció del Som Cinema 2021, Tres, el debut en el llargmetratge del barceloní Juanjo Giménez, es podrà veure a la gran pantalla a partir del 5 de novembre. 

El film gira entorn C. (Marta Nieto), una apassionada dissenyadora de so que utilitza el seu estudi també com a refugi de la relació amb la seva exparella (Miki Esparbé), la seva mare i companys de feina. C. encara no sap que està començant a dessincronitzar-se i el seu cervell processa el so més tard que les imatges, fins que es veu obligada a deixar la seva feina, afrontar en dissincronia la mort de la seva mare i, finalment, replantejar-se la seva vida de nou.

Juanjo Giménez, Palma d’Or a Cannes i gaudinat als Premis Gaudí a Millor curtmetratge per Timecode, signa el guió de Tres juntament amb Pere Altimira. El film és una producció de Tres La Película Frida Nadir A.I.E. i Frida Films, amb la participació de Televisió de Catalunya.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat