Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

“Mediterráneo”, de Marcel Barrena, arriba als cinemes

La pel·lícula es basa en la història real d’Òscar Camps i la creació d’Open Arms

Després d’inaugurar la 69a edició del Festival de San Sebastián i d’haver estat dessignada precandidata per representar Espanya en la 94a edició dels Oscar com a millor pel·lícula internacional, Mediterráneo es podrà veure a sales d’arreu del territori a partir del divendres 1 d’octubre. 

Protagonitzada per Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López i Àlex Monner, juntament amb més de 1.000 figurants, en la seva gran majoria persones refugiades de camps de Grècia, la pel·lícula vol visibilitzar la batalla per la supervivència i la situació de milers de persones que cada dia arrisquen la seva vida al mar fugint de conflictes armats. Mediterráneo ens trasllada a l’octubre de 2015, quan dos socorristes badalonins, Òscar Camps i Gerard Canals, decideixen viatjar fins a Lesbos impactats per les imatges de migrants ofegats al Mediterrani. Un cop allà, colpits per la manca de gestió humanitària per atendre els centenars de persones que diàriament intenten arribar a la costa grega, decideixen crear l’ONG de rescat marítim Open Arms.

Amb un guió original signat per Danielle Schleif  i la direcció a càrrec del barceloní Marcel Barrena (Món petit, 100 metros), Mediterráneo és una coproducció amb Grècia i compta amb la participació de les catalanes Lastor Media, Fasten Films i Arcadia Motion Pictures, juntament amb TV3, RTVE i Movistar+. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat