Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

“Cosmética del enemigo” s’estrena online

El nou thriller de Kike Maíllo es podrà veure a Filmin a partir del 29 de gener

Després del seu debut en la direcció d’EVA, el cineasta barceloní estrena Cosmética del enemigo, el seu tercer llargmetratge i alhora la seva primera producció internacional, rodada a diferents localitzacions de Reus, Barcelona, París i Frankfurt.

Amb un aeroport com a escenari principal i amb dos personatges antagònics enfrontats, Maíllo ha tramat un sofisticat thriller psicològic al voltant d’un exitós arquitecte, Jeremiasz Angust (Tomasz Kot), que perd el seu vol a causa d’una misteriosa noia (Athena Strates) que l’aborda de sobte. Els dos personatges iniciaran una conversa que s’anirà enrarint fins a convertir-se en quelcom sinistre i criminal. 

L’adaptació de la novel·la Cosmétique de l’ennemi d’Amélie Nothomb ha estat produïda per la catalana Sábado Películas, fundada pel mateix Kike Maíllo i Toni Carrizosa, en coproducció amb The Project Film Club (França) i Barry Films (Alemanya). El film, que va estar seleccionat a la secció oficial de la 53 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, és candidat als XIII Premis Gaudí i estarà disponible a Filmin a partir del 29 de gener.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat