Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

"Les Perseides" arriba al cinema


La pel·lícula, dirigida per Ànnia Gabarró i Alberto Dexeus, és una de les òperes primes candidates al Gaudí a Millor pel·lícula

El dijous 5 de desembre arriba als cinemes Les Perseides, dirigida per Ànnia Gabarró i Alberto Dexeus. Sorgit com a treball de final de grau dels estudis de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra, el film compta amb producció de Boogaloo Films i la participació de TV3.  

Les Perseides, protagonitzada per la debutant Nora Sala-Patau, s’endinsa en la història de la Mar, una jove que passa un estiu amb el seu pare, Eduard Buch, al poble dels seus avis, a l'Aragó. Allà descobreix les llegendes de la Guerra Civil sobre fantasmes i esperits que encara continuen presents entre els edificis i fàbriques mig abandonades del poble. Incapaç de distingir entre la realitat i la ficció, la Mar descobrirà un lloc inquietant i fascinant que la farà topar amb els secrets de la seva pròpia família. 

La pel·lícula és candidata als Premis Gaudí d'enguany i ha participat en festivals com el Festival de Gijón, el Festival Márgenes de Madrid, al Temporada Alta i l'Alternativa de Barcelona.

Més informació aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat