Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

"Ojos Negros" arriba a les sales de cinema


L'òpera prima de Marta Lallana i Ivet Castelo arriba als cinemes després de guanyar la Biznaga de Plata a Millor Pel·lícula de la secció Zonazine al Festival de Màlaga

El film, amb producció de Nanouk Films, va néixer com a treball final del grau en Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra, seguint la mateixa dinàmica que films anteriors com Yo la busco (2018), produïda també per Nanouk Films, Júlia Ist (2017) o Les amigues de l'Àgata (2015), ambdues amb producció de Lastor Media.

Amb Julia Lallana, germana d'una de les dues directores, com a protagonista, el film narra la història de la Paula, una noia de 14 anys que ha de passar les vacances d'estiu al poble Ojos Negros amb la seva àvia i la seva tieta. Allà coneix a l'Alicia, una noia de la seva mateixa edat amb qui fa una intensa amistat. 

Aquest relat intimista sobre el moment d'impàs entre la infantesa i l'edat adulta compta amb banda sonora a càrrec de Raül Refree, guanyador del Gaudí a la Millor música original per Entre dos aguas (2018), i ha format part de la programació d'enguany de l'Atlàntida Film Fest, així com  del D'A Film Festival i el BAFICI. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat