Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

“Muerte en León. Caso Cerrado” arriba als cinemes


El proper 6 de març tindrà lloc l’estrena de Muerte en León. Caso Cerrado, pel·lícula dirigida per Justin Webster basada en l’exitosa sèrie documental

Els Cinemes Texas acolliran l’estrena de la pel·lícula Muerte en León. Caso Cerrado el proper 6 de març a les 22:00h, en una projecció on es comptarà amb la presència del director, l’acadèmic Justin Webster, nominat al Gaudí a Millor pel·lícula documental per Gabo, la creación de Gabriel García Márquez.

El film documental té com a punt de partida la sèrie homònima dirigida per Webster i estrenada el 2016 a Movistar+, que relata el misteriós cas de l’assassinat d’Isabel Carrasco, Presidenta de la Diputació de León (PP) i coneguda pel seu caràcter controvertit. Tres dones van ser acusades del brutal crim i la investigació va treure a la llum una història molt fosca d’abusos de poder, pressions i traïcions.

Tal i com explica el director, la motivació de la pel·lícula és donar continuïtat al final obert de la sèrie i revisar la història amb material nou, a través de la perspectiva que el temps i els nous rodatges han aportat a la trama.

Més informació: cinemestexas.cat/index.php?option=com_cines&task=peli&iid=1016

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat