Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

"Entre dos aguas" arriba a les sales de cinema després de guanyar la Concha d'Or


La pel·lícula guanyadora de la Concha d'Or al Festival de San Sebastián i candidata als XI Premis Gaudí arriba a les sales de cinema el 30 de novembre

Dotze anys més tard, el cineasta Isaki Lacuesta retroba en la seva nova pel·lícula, Entre dos aguas, els personatges que van protagonitzar La leyenda del tiempo, els germans Isra i Cheíto. En un film a cavall entre la realitat i la ficció, el retrobament dels dos germans remourà el record de la mort violenta del seu pare quan eren petits i la necessitat de reprendre cadascú la seva vida i reconciliar-se entre ells i amb ells mateixos.

La pel·lícula, candidata als XI Premis Gaudí, es va presentar a l'edició d'enguany del Festival de San Sebastián, on es va endur la Concha d'Or, la segona que recull el director, convertint-se així en el cineasta més jove en obtenir dues vegades el màxim reconeixement del Festival. El film ha estat co-escrit per Isaki Lacuesta, Isa Campo i Fran Arañujo, i compta amb la producció de La Termita Films, BTeam Pictures, All Go Movies, Mallerich Films, Bord Cadre Films i  Studio Indie Productions.

Coincidint amb l'estrena a sales de la pel·lícula, el Centre Pompidou de París acull fins el proper 6 de gener una retrospectiva dedicada a la filmografia d'Isaki Lacuesta.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat