Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

"Superlópez", pel·lícula candidata als XI Premis Gaudí, s’estrena amb rècord de recaptació a Espanya el primer cap de setmana


La pel·lícula, candidata als XI Premis Gaudí, es va estrenar el 23 de novembre i ha estat la millor estrena espanyola de l'any fins al moment

Superlópez, la nova pel·lícula de Javier Ruiz Caldera, candidata als XI Premis Gaudí,  ha aconseguit la millor xifra de recaptació de tot el cap de setmana amb 2,2 milions d’euros a taquilla i 377.501 espectadors, situant-se al capdavant de les estrenes que han tingut lloc al llarg d'aquest any 2018.

El film, protagonitzat per Dani Rovira i Alexandra Jiménez i produït per Telecinco Cinema, Zeta Cinema i La Gran Superproducción A.I.E., està basat en els populars còmics creats fa 45 anys pel dibuixant Juan López Fernández (Jan).

La pel·lícula relata la vida de Juan López, interpretat per Dani Rovira, un home que treballa de comptable en una oficina i que no sap que és el portador d'un secret clau per salvar el seu planeta, Chitón, del malvat Skorba i la seva sibilina filla, l'Àgata. Un secret que corre el perill de revelar-se quan en l'ordenada vida del Juan López apareix la Luisa, un antic amor de joventut.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat