Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

En cartellera: "Jean François i el sentit de la vida" i "Yo la busco"


Les dues produccions catalanes, després del seu pas per festivals, comencen la seva 2a setmana en cartellera.

El passat 6 de juliol es van estrenar dues òperes primes de producció catalana: Jean François i el sentit de la vida i Yo la busco. Ja van compartir cartell a la passada edició del D’A Film Festival i també formen part de la programació de l’Atlàntida Film Fest, el festival de cinema organitzat per Filmin.

Jean François i el sentit de la vida és la primera pel·lícula de Sergi Portabella, que havia escrit i dirigit curtmetratges com El fin del mundo será en Brasil (2013). Es tracta d’un relat coming-of-age de to tragicòmic que retrata la vida d’un nen de tretze anys que es defineix com a existencialista i decideix emprendre un viatge per conèixer al seu ídol, Albert Camus, sense saber que porta més de cinquanta anys mort.

 

 

Yo la busco va néixer com a projecte final de grau de la Pompeu Fabra, dirigit per la Sara Gutiérrez. La pel·lícula va ser mereixedora a Málaga de la Biznaga de Plata al millor actor per Dani Casellas i del Premi Movistar+ a la Millor Pel·lícula de Zonazine, i narra la relació d’amistat entre el Max i l’Emma, a punt de trencar-se, amb la nit barcelonesa com a teló de fons.

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat