Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Arriben als cinemes els films catalans “Júlia ist”, “Animal de compañía” i “Barcelona Shoot”

julia pet bcnshoot

Per tercer cap de setmana consecutiu els cinemes de l’Estat estrenen cinema català. Aquesta vegada són Júlia ist, òpera prima d’Elena Martín, Animal de compañía, de Carles Torrens, i Barcelona Shoot, de J.A. López de Espinosa, que arriben el 16 de juny.

Animal de compañía

Dirigida per Carles Torrens, escrita per Jeremy Slater i produïda per Magic Lantern i Revolver Picture Company. El repartiment està encapçalat per Dominic Monaghan, Ksenia Solo i Jennette McCurdy.

Sinopsi: En Seth, empleat d’un refugi d’animals, es retroba per casualitat amb la Holly, de la que va estar enamorat a l’institut, i que ara és una cambrera. Després d’intentar seduir-la sense èxit, decideix segrestar-la i tancar-la en una gàbia per animals del refugi.

Tràiler:

 

Barcelona Shoot

Dirigida per J.A. López de Espinosa i produïda per JJ Sheridan Producciones. El repartiment està format, entre d'altres, per María López, Eduardo Pujalte, Carlos Font, Carlos López i Claudia Bochaca.

Sinopsi: Retrat de tretze personatges singulars de Barcelona: Dandi Carlos, un home que viu per a vestir-se, considerat l’home més elegant de Barcelona. Federico, un home que no surt de casa des de les olimpíades de Barcelona. Un pallasso diabòlic i el seu cap... Històries de molts personatges diferents a on s’analitza també l’art fúnebre de amb l’Ana. El cas curiós d’una noia que no pot parar de ballar, una noia que ha d’estar en contacte amb l’aigua permanentment, un observador, una fan d’Antonioni, una jove estranyament feliç, una maçona o una noia de Castelló acusada d’estar al darrera de l’incendi del Windsor de Madrid són alguns exemples de Barcelona Shoot.

Tràiler:

 

Júlia ist

Dirigida per Elena Martín, escrita per Maria Castellví, Marta Cruañas, Elena Martín, Pol Rebaque i produïda per Lastor Media, Antaviana Films i Universitat Pompeu Fabra. Formen el repartiment la mateixa Elena Martín, Laura Weissmahr, Oriol Puig, Jakob Daprile, Rémi Pradère, Paula Knüpling, Julius Fredinand, Carla Linares i Max Grosse.

Sinopsi: La Júlia decideix anar d'Erasmus a Berlín. Marxarà de casa per primera vegada, sense pensar-ho massa, a l'aventura. La ciudat, freda i gris, li dóna una benvinguda més gèlida de la que s'esperava, i comfronta les seves expectatives amb la realitat: La seva vida sembla estar lluny d'aquella nova vida que es va imaginar a les aules d'arquitectura de Barcelona.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat