Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

"El guardián invisible" i "Neckan", estrenes catalanes de la setmana

estrenes 030317

Divendres 3 de març arriben als cinemes dues produccions catalanes: el thriller policíac El guardián invisible, dirigit per Fernando González Molina, i la pel·lícula de suspens Neckan, de Gonzalo Tapia.

El guardián invisible

Dirigida per Fernando González Molina, escrita per Luiso Berdejo –basada en la novel·la de Dolores Redondo– i produïda per Nostromo Pictures i Atresmedia Cine. Encapçalen el repartiment Marta Etura, Elvira Míguez, Carlos Librado i Francesc Orella.

Sinopsi: Als marges del riu Baztan, a la vall de Navarra, apareix el cos nu d’una adolescent en una circumstància que el relaciona amb un assassinat succeït un mes enrere... La inspectora Amaia Salazar dirigeix la investigació que la farà tornar al poble d’Elizondo, a on ella va créixer i del que ha intentat fugir tota la seva vida. Enfrontada amb les complicades derivacions del cas i els seus propis fantasmes, la investigació de l’Amaia és una cursa a contrarellotge per a trobar amb l’implacable assassí, en una terra fèrtil en supersticions i bruixeria...

Tràiler:

 

Neckan

Dirigida per Gonzalo Tapia, escrita per Michel Gaztambide i Gonzalo Tapia i produïda per Gaia Audiovisuals, Loto Films, Acacia Films, 2Blefilo Producciones i Trulock TV. Protagonitzen Pablo Rivero, Hermann Bonnín, Natalia Plasencia i Manuel Manquiña.

Sinopsi: 1956, últims dies de la presència espanyola al Marroc. El jove advocat Santiago, fill adoptiu d’un important polític franquista, arriba a Tetuan, la capital del protectorat, per a trobar a una família que podria ser la seva. Setmanes abans, algú ha fet arribar un anònim i una fotografia. La investigació dels nens robats i la seva missió no seran fàcils, i personatges misteriosos com l’alemany i una bella jove el portaran a involucrar-se en una trama plena de suspens.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat