Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

S’estrenen als cinemes les pel·lícules catalanes “El perdut” i “La millor opció”

estrenes 02122016

El primer cap de setmana de desembre porta dues novetats catalanes a cartellera que s'estrenen divendres 2: El perdut, de Christophe Farnarier, i La millor opció, d’Oscar Pérez.

El perdut

Dirigida per Christophe Farnarier, escrita per Pablo Remón, Daniel Remón i Christophe Farnarier i produïda per DDM Visual, Pantalla Partida i Cosmographe Productions. Protagonitza Adrià Miserachs.

Sinopsi: El perdut és la història d'un home que desapareix entre les muntanyes. Passa els seus dies dins el bosc, tot sol però lliure i en completa harmonia amb la natura, intentant sobreviure i retrobar-se com a ésser humà.

Tràiler:

 

La millor opció

Dirigida per Oscar Pérez, escrita per Oscar Pérez i Pep Garrido, produïda per Getsemaní, DDM Visual i Televisió de Catalunya. Entre el repartiment hi figuren Mercè Pons, Koto Maelainin, Gaymula Larosi, Cinta Bonet, Francesc Orella i Ali Brahim.

Sinopsi: Koto, un jove sahrauí, necessita urgentment un ronyó i la millor opció com a donant és la seva mare biològica, a qui no veu des que va ser acollit al Delta de l’Ebre quan encara era un nen. La sobtada arribada de la família suposa un cop dur pel Koto, que veu com el seu nou món s’ensorra. Allunyat de les creences i costums de la seva gent, el jove s’ha d’enfrontar als seus orígens per intentar salvar-se.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat