Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

‘Rumba Tres, de ida y vuelta’ i ‘Toro’ arriben al cinema

Estrenes Toro i Rumba Tres

Les estrenes catalanes de la setmana són: Rumba Tres, de ida y vuelta i Toro, que arriben als cinemes divendres 22 d'abril.

Rumba Tres, de ida y vuelta

Escrita i dirigida per Joan Capdevila i David Casademunt i produïda per Tossa Bella.

Sinopsi: Amor, família, èxit, enveja, ira, música. És difícil trobar un país com aquest, on els títols que van conèixer de memòria vàries generacions i que van marcar una autèntica revolució dins el seu propi gènere però també fora d'ell, puguin avui no ser reconeguts per generacions que escolten música que no pot entendre's sense el que va succeir en una dècada crucial per a la música que es fa avui. Com és possible una cosa així? La pel·lícula planteja possibles respostes, com la bretxa -quasi ruptura- generacional, la importància de les dones com a únic suport real capaç de mantenir a persones sotmeses a gires que podien fregar els 300 dies l'any, i el diàleg sincer entre participants d'un "drama" on tot són punts de vista. Un panegíric als més feliços de la rumba catalana. L'alegria de viure del trio va desfer una mica els núvols negres del franquisme. Una història de fama i cintes de benzinera, cantants brillants i ballarins dolentíssims, de quilòmetres recorreguts i fans molt ardents, d'amor familiar, pobresa i ritme.

Rumba Tres, de ida y vuelta va ser guanyadora de la secció Millor Documental Nacional, Premi del Públic a l’In-Edit, 2015. 

Tràiler:

 

Toro

Dirigida per Kike Maíllo, escrita per Rafael Cobos i Fernando Navarro i produïda per Escándalo Films, Apaches Entertainment, Atresmedia Cine, Maestranza Films, Ran Entertainment, Telefónica Studios i Zircozine. Protagonitzen Mario Casas, Luis Tosar, José Sacristán i Ingrid García Jonsson.

Sinopsi: Dos germans es retroben passats cinc anys. Un ha estat a la presó. L'altre ha robat a un perillós perista i ara fuig amb Diana, la seva filla petita. Els tres inicien un viatge per una Andalusia violenta, mítica, agresta i salvatge. Un viatge en el que apareixen les velles ferides del passat i en el qual els germans es veuen obligats a reconciliar-se per salvar les seves vides. Toro és una pel·lícula d'acció arrelada a la terra, amb baralles i persecucions de cotxes com mai no s'han vist al nostre cinema.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat