Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

TMB presenta el Subtravelling

Aquest dijous, 20 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc a l’estació de metro d’Universitat (L1 i L2) l’acte d’inauguració del Subtravelling, la tercera mostra internacional de cinema curt al metro de Barcelona, que se celebrarà del 20 al 30 d’octubre, amb l’objectiu de dinamitzar el mercat del curtmetratge català i internacional i apropar als usuaris els valors socials i culturals de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Helena Miquel, actriu i cantant del grup Delafé y las Flores Azules, presentarà la Secció Oficial 2011, i es projectaran alguns dels 15 microcurts de ficció i els 15 d’animació que s’han seleccionat per a la competició. Fins al proper 26 d’octubre, els interessats poden trobar cada microcurt seleccionat acompanyat d’una fitxa amb les seves característiques principals i poden votar pel seu curt preferit, participant així automàticament en el sorteig d’un viatge a Los Angeles per a dues persones.

A més, els coordinadors de continguts del Subtravelling, Pol Guillén i Agustí Argelich, presentaran les obres finalistes de la categoria Roda a TMB, la secció del festival oberta al públic i amb el mòbil com a càmera. Acte seguit, es podran veure els curtmetratges seleccionats. Les obres consisteixen en microcurts de tres minuts de durada enregistrats mitjançant el mòbil a les instal•lacions del metro i als autobusos de TMB. En total s’hi han presentat més d’una setantena de curts, que es poden veure a la galeria de vídeos de la web de Roda a TMB.
L’acte també també comptarà amb la participació del vicepresident executiu de TMB, Dídac Pestaña.

 CONVOCATÒRIA
ACTE:    Inauguració del Subtravelling, tercera mostra internacional de curtmetratges al metro.
DIA:    Dijous, 20 d’octubre
HORA:    19 hores
LLOC:    Estació Universitat (Línies 1 i 2)
TRANSPORT PÚBLIC PER ACCEDIR-HI:    Metro Universitat (L2-L1), Bus línies 9, 14, 16, 17, 24, 41, 50, 54, 56, 58, 59, 63, 64, 66, 67, 68, 91, 141.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat