Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca el III Premi Audiovisual sobre Bioètica


La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca un premi a un projecte audiovisual en desenvolupament que promogui la divulgació i reflexió sobre temes sanitaris, científics i socials que plantegin un debat ètic associat.

El III Premi Audiovisual sobre Bioètica, dotat amb 5.000 euros, està dirigit a joves creadors, estudiants o professionals amb un projecte propi audiovisual que vulgui materialitzar i / o desenvolupar. S’hi poden presentar projectes de diversos formats: curtmetratges, reportatges, documentals, etc.

L'objectiu del premi és promoure la divulgació, el debat i la reflexió al voltant de temes bioètics amb repercussió social, mitjançant un treball de comunicació dirigit al gran públic.

El termini de presentació dels projectes finalitza el 31 de maig del 2019. Podeu consultar-ne les bases a la web de la Fundació Grífols.

 

 


Aquest gener del 2019 l’Acadèmia del Cinema Català i la Fundació Grífols han establert un acord de col·laboració i coordinació mutu per tal de treballar en projectes comuns i donar-se visibilitat.  A més de la difusió del Premi Audiovisual sobre Bioètica, l’acord entre les dues entitats inclou la dinamització de projeccions de títols del Cicle Gaudí del 2019 que toquin temes relacionats amb la bioètica.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat