Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

Montibello, la marca oficial de perruqueria i estètica dels XI Premis Gaudí


L’empresa líder en bellesa global dirigida al món professional ha arribat a un acord de patrocini amb l’Acadèmia del Cinema Català per la qual pentinarà i oferirà tractaments de pell a les cares més conegudes del cinema català que apareixeran a la pantalla el dia de la gran Gala dels XI Premis Gaudí

Montibello porta més de 50 anys treballant per professionals de la bellesa. El seu fundador, Francesc Adam, era un químic de 27 anys amb experiència en el món de la cosmètica quan va decidir crear, el 1967, juntament amb Francisco Mauria, un expert director comercial, una companyia catalana de cosmètica que treballés exclusivament per a salons de bellesa professionals.

Actualment, Montibello és un dels laboratoris de cosmètica més importants del nostre país. Professionals altament qualificats integren l’equip de I+D+I de la companyia, que investiga dia a dia per oferir al sector les darreres innovacions cosmètiques més avançades.

Però el producte estrella de la marca segueix sent el tint, l’especialitat que va marcar la diferència en el moment de creació de la marca i amb el qual Montibello va aconseguir introduir-se en gran part dels salons de perruqueria espanyols.

La marca, referent tant en l’àmbit nacional com internacional, fabrica tots els seus productes a la seva seu d’El Prat i està present en númerosos països d’Amèrica, Europa, l’Àsia, destacant la seva forta presència a Xile, Polònia i Anglaterra.

La nit del 27 de gener Montibello pentinarà tots els protagonistes de la gran nit del cinema català, com ja ho ha fet en els actes que han conformat la cursa dels XI Premis Gaudí.

montibello1

montibello2

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat