Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

Els Cinemes Verdi celebren un dia de portes obertes amb projeccions a 1€


La jornada es durà a terme amb motiu del final de la primera fase de reformes dels cinemes, amb una programació de pel·lícules a un preu especial d'1€

El dijous 10 de gener els Cinemes Verdi de Barcelona, col·laboradors de l'Acadèmia, celebren el dia de portes obertes al nou Verdi amb motiu de la finalització de la primera fase de reformes a les seves instal·lacions. 

Durant tota la jornada, de forma ininterrompuda des de les 11.30h fins a les 22.30h, s'oferirà als espectadors l'oportunitat de descobrir la renovació del cinema i gaudir de totes les pel·lícules programades a un preu especial d'1€ per entrada. Les entrades es posaran a la venda el 10 de gener a partir de les 11:30h. A banda de la programació comercial del cinema, es recuperaran títols com ara El Festín de Babette, El Gran Dictador o Pulp Fiction, i pel·lícules més recents com ara La librería o Un monstruo viene a verme, premiades en anteriors edicions dels Premis Gaudí.

Per completar l'acte, a les 21:30h, s'inaugurarà el mural pintat per l'il·lustrador Juan Antonio García (pare del cineasta J.A. Bayona) situat a la planta superior dels emblemàtics cinemes.

Podeu consultar la programació completa aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat