Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

Comença el cicle de cinema sard a Barcelona "Mirada endins. Nou cinema a Sardenya"


El cicle, organitzat per Plataforma per la Llengua i Società Umanitaria, tindrà lloc a Barcelona del 17 al 20 d'octubre.

Del 17 al 20 d’octubre, a les vuit del vespre, els Cinemes Girona de Barcelona acolliran el cicle de cinema sard “Mirada endins. Nou cinema a Sardenya”. El cicle compta amb quatre pel·lícules seleccionades que seran projectades en versió original i subtitulades al català:

  • 17 d'octubre: Nel mondo grande e terrible, de Daniele Maggiomo, Laura Perini i Maria Grazia Perria. Amb la presència de la directora de Società Umanitaria a l’Alguer, Alessandra Sento, Irene Coghene, delegada territorial de la Plataforma per la Llengua a l’Alguer, i Marçal Girbau, cap de projectes de l’entitat.
  • 18 d'octubre: L’Accabadora, d’Enrico Pau.
  • 19 d'octubre: Capo e croce, le ragioni dei pastori, de Marco Antonio Pani i Paolo Carboni.
  • 20 d'octubre: L’uomo con la llanterna, de Francesca Lixi.

El cicle s'inclou en el marc d’un acord entre la Plataforma per la Llengua i Società Umanitaria —organització amb seu territorial a l’Alguer que des de fa més de cinquanta anys treballa per la difusió de la cultura cinematogràfica—. Una col·laboració que va iniciar-se amb la celebració del cicle “Cinema en Català” a l’Alguer, el passat mes de setembre, amb la projecció de pel·lícules recentment estrenades en català i guardonades als Premis Gaudí. Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, va ser-hi per presentar-lo.

El cicle de projeccions de cinema sard “Mirada endins. Nou cinema a Sardenya” té el suport de la Regione Autonoma della Sardegna i de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català.

Entrada individual: 2 euros / Abonament per a les quatre sessions: 6 euros.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat