Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

L'Acadèmia Europea del Cinema va donar a conèixer les pel·lícules juvenils finalistes del Premi del Públic Jove 2015, que es lliurarà el proper diumenge 3 de maig, després d'una jornada comuna i simultània de debat entre joves de 25 països europeus.

Els nois i noies –d'entre 12 i 14 anys- que participin en la jornada tindran l'oportunitat de veure les tres pel·lícules nominades, de debatre-les i fer algunes activitats sobre aquestes i de, finalment, votar com a jurat l'escollida com a millor film europeu juvenil del 2015.

L'elecció final –que es retransmetrà en streaming en directe a yaa.europeanfilmawards.eu des d'Erfurt, Alemanya- dependrà dels vots dels 25 jurats nacionals. Aquest mateix web de la Unió Europea ofereix més informació sobre els nominats i les ciutats participants.

Els tres films nominats al Premi del Públic Jove 2015 són:

My Skinny Sister / Min Lilla Syster
Escrita i dirigida per:
Sanna Lenken
Produïda per:
Annika Rogell
Suècia /Alemanya

The invisible boy / Il ragazzo invisible
Dirigida per:
Gabriele Salvatores
Escrita per:
Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo
Produïda per: Nicola Giuliano, Francesca Cima i Carlotta Calori
Itàlia

You're ugly too
Escrita i dirigida per:
Mark Noonan
Produïda per:
John Keville i Conor Barry
Irlanda

A la Filmoteca de Catalunya, l'acte s'organitza amb la col·laboració de l'Acadèmia del Cinema Català i el suport tècnic de Drac Màgic. Totes les activitats previstes tindran lloc a la Filmoteca el diumenge 13 de maig, i la inscripció per participar-hi s'ha ampliat fins al 17 d'abril.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat