Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

Haikurts és una iniciativa que neix amb l'objectiu d'impulsar la cultura i la creació audiovisual, innovar en el format micrometratge i posar a prova als participants amb el format haikurt, un model de curtmetratge que, inspirat en l'estructura mètrica del poema haikú japonès, consta de 3 plans de 5, 7 i 5 segons respectivament.

Els interessats a participar poden enviar els seus haikurts dins de les categories de drama, comèdia, terror, documental, experimental o publicitat. Per a inscriure's al festival cal enviar les obres abans del 12 d'abril de 2015 a través de la pàgina d'inscripcions.

Novetats d'aquesta edició
La novetat d'aquesta segona edició és l'espai Phenomena que acollirà per primera vegada el festival. Haikurts estarà present a la programació del cinema junt a les reposicions de pel·lícules emblemàtiques i reestrenes en els millors formats, inclouent el 70mm.

L'Acadèmia del Cinema Català col·labora per segona vegada amb Haikurts, dóna suport en la difusió del festival i aporta el Regal Premi del Públic.

Per a més informació consulteu la pàgina web de Haikurts.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat