Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

Constituït el Jurat del Fic-Cat 2014

El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) de Roda de Berà, que tindrà lloc del 3 al 8 de juny de 2014, compta, un any més, amb un Jurat de luxe. Persones vinculades al cinema, a la música i al món audiovisual, seran les encarregades de decidir els guanyadors i les guanyadores de cadascuna de les categories contemplades a concurs.

El Jurat d'aquesta edició està format per Montserrat Carulla, actriu de cinema, teatre i televisió, presidenta d'honor del Jurat del FIC-CAT des de l'any 2011 i membre d'Honor de l'Acadèmia; Joan Reig, músic i bateria d'Els Pets i Mesclat; Abel Folk, director i actor de cinema, teatre i televisió; Jaume Madaula, actor de cinema, teatre i televisió; Jaume Balagueró, cineasta especialitzat en pel·lícules fantàstiques i de terror; Mercè Arànega, actriu de cinema, teatre i televisió; i Marc Parrot, músic, compositor i productor.

L'edició 2014 també compta amb un segon Jurat, encarregat de decidir els guanyadors i les guanyadores de la categoria Jove 48 hores.

Des del seu naixement, el FIC-CAT ha col·laborat i participat en altres festivals de cinema, i fruit d'aquest vincle, l'edició d'enguany comptarà amb alguns directors i directores d'aquests com a membres del Jurat: Josep Arbiol, director de la MICE Mostra Internacional de Cinema Educatiu del País Valencià; Oriol Gracià, responsable del CURT-REDÓ festival de curtmetartges de les Terres de l'Ebre; Montserrat Guiu, directora de PICURT Mostra de cinema de muntanya dels Pirineus; i Pablo Sancho, coordinador del Jurat i programador del MOST Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava.

Per a la modalitat Jove 48 hores les inscripcions estan obertes fins el 22 de maig, i cal fer-les a través de la web del FIC-CAT. L'objectiu és gravar i editar un curtmetratge en el termini màxim de 48 hores, durant el cap de setmana del 23 al 25 de maig.

La deliberació del Jurat es donarà a conèixer el diumenge 8 de juny durant la gala de cloenda del FIC-CAT.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat