Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Carla Simón, Arnau Vilaró, Isa Campo i Isaki Lacuesta comparteixen el seu procès d'escriptura dels guions guardonats als XV Premis Gaudí

L'Acadèmia i el GAC coorganitzen la tradicional xerrada amb els guardonats a Millor guió de la darrera edició dels Premis Gaudí

El dilluns 6 de febrer a les 18:30h, l’Acadèmia del Cinema Català i el GAC (Guionistes Associats de Catalunya) organitzen la tradicional trobada amb els guardonats amb el Premi Gaudí en la categoria de Millor guió per compartir el seu procés de guionització amb els companys de professió i amb el públic interessat. 

La conversa d’aquesta 15a edició dels Premis de cinema català estarà protagonitzada per l'acadèmica Isa Campo i Isaki Lacuesta, guanyadors juntament amb Fran Araújo del Gaudí a Millor guió adaptat per Un año, una noche, i per l'acadèmica i membre de la Junta Carla Simón i Arnau Vilaró, guardonats amb el Premi Gaudí al Millor guió original per Alcarràs. La sessió estarà moderada pel guionista Eduard Sola, membre de GAC i de la Junta directiva de l'Acadèmia.

Aforament limitat amb inscripció prèvia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Aquesta activitat és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català i de Guionistes Associats de Catalunya (GAC), amb el suport de la Fundació SGAE.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat