Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

L’Acadèmia col·labora en el diàleg organitzat pel CCCB entre les dues cineastes

En el marc de la nova edició de la Biennal de pensament 2022, que es desplegarà a Barcelona de l’11 al 16 d’octubre, el CCCB organitza, amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català i de la Blanquerna - Universitat Ramon Llull, un debat sobre les maneres de mirar i els espais de trobada que el cinema fa possible. La xerrada comptarà amb la participació de l’acadèmica i membre de la Junta Carla Simón i de la guionista i directora Lucrecia Martel.

Els dos pilars al voltant dels quals girarà el diàleg són la necessitat d'elusió dels relats que ens situen fora del present i les narratives que faciliten la trobada i eviten la fugida endavant. En aquesa conversa entre Lucrecia Martel i Carla Simón, moderat per la crítica cinematogràfica Violeta Kovacsics, les cineastes partiran de la seva experiència en les seves darreres pel·lícules, Terminal Norte (Martel, 2021) i Alcarràs (Simón, 2022), per mostrar les complicitats a través de les quals es construeix tota comunitat de resistència.

L’accés a la trobada és lliure i tindrà lloc el proper dimarts, 12 d’octubre, a la Plaça Joan Coromines de 19:00 a 20:15h.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat