Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

“Aturar-se a observar, estimar el món”, amb Lucrecia Martel i Carla Simón

L’Acadèmia col·labora en el diàleg organitzat pel CCCB entre les dues cineastes

En el marc de la nova edició de la Biennal de pensament 2022, que es desplegarà a Barcelona de l’11 al 16 d’octubre, el CCCB organitza, amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català i de la Blanquerna - Universitat Ramon Llull, un debat sobre les maneres de mirar i els espais de trobada que el cinema fa possible. La xerrada comptarà amb la participació de l’acadèmica i membre de la Junta Carla Simón i de la guionista i directora Lucrecia Martel.

Els dos pilars al voltant dels quals girarà el diàleg són la necessitat d'elusió dels relats que ens situen fora del present i les narratives que faciliten la trobada i eviten la fugida endavant. En aquesa conversa entre Lucrecia Martel i Carla Simón, moderat per la crítica cinematogràfica Violeta Kovacsics, les cineastes partiran de la seva experiència en les seves darreres pel·lícules, Terminal Norte (Martel, 2021) i Alcarràs (Simón, 2022), per mostrar les complicitats a través de les quals es construeix tota comunitat de resistència. 

L’accés a la trobada és lliure i tindrà lloc el proper dimarts, 12 d’octubre, a la Plaça Joan Coromines de 19:00 a 20:15h.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat