Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Neix Catalyst for Talent per a la internacionalització del talent actoral català

Acadèmia i DIPLOCAT coorganitzen la primera edició els dies 13 i 14 de juliol

L’Acadèmia del Cinema Català i DIPLOCAT despleguen Catalyst for Talent, una nova iniciativa creada amb l’objectiu d’internacionalitzar el cinema català a través del seu talent interpretatiu català i proporcionar als actors i actrius catalanes eines i consells pràctics per enfocar les seves carreres amb una ambició internacional.

La primera edició de Catalyst for Talent consistirà en dues jornades de treball, que tindran lloc els dies 13 i 14 de juliol, en les quals es convocarà una selecció de 4 professionals internacionals vinculats al càsting, i 4 actors catalans que han començat a fer els primers passos en l’àmbit internacional.

El matí del dia 13 de juliol se celebraran a l’Espai Actúa d’AISGE a Barcelona dos panels restringits als membres de l’Acadèmia als socis i sòcies d’AISGE:

El primer, titulat What do we look for in an actor? estarà centrat en què busquen els directors de càsting quan cerquen un actor internacional. Hi participaran Sophie Holland, Camilla-Valentine Isola i Natalie Chéron, juntament amb el consultor Gary Broughton, moderats per l’acadèmica i també directora de càsting Luci Lenox.

El segon, titulat All the world’s a stage, girarà al voltant de com construir una carrera internacional en l’àmbit de la interpretació. Els primers noms confirmats són Ricard Balada, Claudia Trujillo, Edu Lloveras i Claudia Bassols, amb la moderació a càrrec de Pep Armengol.

El dijous 14 de juliol es posarà punt final a la primera edició de Catalyst for Talent amb una trobada de networking organitzada en el marc de la Festa d’Estiu del Cinema Català.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat