Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Tornen les jornades “Dies d’indústria” organitzades per Dones Visuals

L’Acadèmia col·labora en el conversatori inaugural sobre un audiovisual lliure de violències

Del 14 al 17 de juny tornen els Dies d’indústria, les jornades organitzades per Dones Visuals, amb l’objectiu d'oferir un espai de transformació, debat i intercanvi per crear aliances dins el sector audiovisual i tornar-lo més equitatiu i divers. 

Durant els quatre dies en què se celebraran les jornades, es presentaran els pitchings dels projectes participants a les accions de desenvolupament AccióCurts i AccióViver, trobades internes de treball i els conversatoris, sessions obertes en les quals es convida el públic a reflexionar al voltant del tema vertebrador de l’edició, enguany el poder i els mecanismes per garantir espais lliures de violència en el sector audiovisual.
L’Acadèmia del Cinema Català col·labora en l’organització del primer conversatori “Com fer possible un audiovisual lliure de violències?”, que inaugurarà les jornades el proper dimarts 14 de juny  a les 10:00h.  Hi participen l’acadèmica Yolanda Sey juntament amb la investigadora Sonia Herrera, col·laboradora de l’Acadèmia en l’elaboració del protocol contra els abusos, i la directora d’intimitat Lola Clavo. La moderarà Carme Puche, membre de la Junta de Dones Visuals. 
La segona sessió, titulada “Com navegar en un context de poder patriarcal?”, tindrà lloc l’endemà, el dimecres 15 de juny a les 17:00h, i en ella es debatran les dificultats que han de superar les entitats feministes en un entorn que tradicionalment no ha fet possible una integració equitativa. Comptarà amb la participació de Marta Zafra, Martu Pericas i Deborah Ekoka i estarà moderada per l’acadèmica i membre de la Junta de Dones Visuals, Anna Petrus.

Els dos conversatoris tindran lloc a la seu d’SGAE Catalunya i l’accés és gratuït amb inscripció prèvia al següent enllaç
Consulta el programa complet aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat